Отзыв.net

Регистрация

Жжук


рейтинг: 2, отзывов: 68
"Жжук"- молодой бренд, открывший, за два года существования, 175 торговых точек в 15 областях Украины. Магазины "Жжук" предлагают широких выбор мобильных телефонов, планшетов и аксессуаров к ним. Так же здесь вы можете продать, либо обменять свой старый телефон. Есть услуга ремон.. Читать далее »

22 января в 22:01

взял телефон HUAWEI Y6 Оплатою частями на 10 месяцев2799гр стоимость тел. меня принудительно заставили оплатить дополнительные услуги 650гр, без неё они не хотели оформить расрочку .в услугу якобы входит защитное стекло установка антивируса и ищо чев.. Читать далее »

17 января в 04:09

Доброго часу доби всім відвідувачам сайту. Щодо мережі ЖЖЖУК є декілька зауважень. Хочу застерегти майбутніх клієнтів про два магазини. Один в місті Львів. Інший в м.Ромни. Як на диво - обидва поруч з пам'ятником Шевченко. І в обох клієнт - це ЛОХ, я.. Читать далее »

20 декабря в 09:21

Доброго дня! 19 грудня придбав телефон у кіоску ЖЖУК на Рясному у Львові. Розрахунок карткою неможливий, тільки готівка. Жодного документа продавець не надав, - ні касового, ні товарного чека, ні письмової гарантії. Формально мене там не було і я ніч.. Читать далее »

1 августа в 02:37

6 липня замовив в інтернет магазині монопод. Пообіцяли, що замовлення доставлять 9 липня на магазин у Вінниці і зателефонують. 10 липня зателефонував я, оскільки дзвінка 9 я не дочекався. Менеджер повідомив мене, що товар відправлено і буде завтра, т.. Читать далее »

19 июня в 23:16

А если мне в магазине, продали телефон без гарантийного талона, так как продавец сказал что чек и есть гарантийный талон, но там не указанно ни фамилии, ни имени, как быть?

3 мая в 18:35

не гарантірую покупать купляти в магазині жжжу тому що там обманюють клієнтів не бируть на ггарантію телефон а єслі бируть то присилають що клієнт винуватий не биріть Кіровоградської області Долинського району по вулиці Бочковкого

30 января в 23:18

Спасибо девушке Надежде с гарячой линии магазина за оказанную мне помощь.Побольше бы таких добрых и отзывчивых сотрудников.Очень помогла . Если б не она осталась я бы без телефона.Надежда решыла мою проблему меньше чем за сутки хотя девочки в Жуке 2.. Читать далее »

11 ноября в 19:25

.Не советую покупать телефоны в этих магазинах. Купил накрылась зарядка через 3дня купил новую перестал работь сенсор. Купленная гарантия не работает нужно акт на сгоревшую зарядку что-бы отправить на проверку. В магазине забирают телефон на 1-2 меся.. Читать далее »

31 марта в 14:01

Купувала телефон у м.Луцьк по вул.Єршова 11,за термін гарантії телефон почував 3 рази на гарантійномк ремонті,кошти не повертають,клієнтів не цінують,але я так цього не залишу,буду звертались в управління захисту прав споживачів та до суду,продають н.. Читать далее »

Доброго дня!!!20.01.2018р купила телефон Престіжіо у м.Городку у вашому магазині 18.02.2018р він чомусь мені не включався і я віддала його у ремонт бо він ще на гарантії мені сказали до 04.03.2018 він буде зроблений коли я його прийшла його забирати .. Читать далее »

Дорого дня ремонтувався телефон в м.Хотин там лише одна торгова точка жук, S7edge забрали телефон після новорічних свят. Через два тижні кинуло полоси прийшов до вас казали прийти через пару днів. Полоси пропали самі. Через тиждень почав мерехтіти ек.. Читать далее »

Спочатку купили тел.Bravis через 1місяць користування перестав працювати сенсор,здали на гарантійний ремонт(чекала 1.5місяця)ремонту не підлягає,замінили на Pixus volt 2місяці походила,став глючити понесла в ЖЖук сказали потрібно перепрошивати за сві.. Читать далее »

При покупки тел,нав'язують у Хмельницькому в центрі антивірус,нібо обов'язково,я відмовився так як у мене не було коштив на антивірус,а тільки на телефон!Продати тоді відмовилися телефон без Антін ..То виходить,тепер телефон купити не реально.Пішов ч.. Читать далее »

Почему в Староконстантинове додают к стоимости телефона 15% настроек?

купив в крижополі тріснув ікран на морозі гроші не вертают і неремутуют на гаратій кажут що протів ударний і водо не проникний брихня

Купував телефон PIXUS Raze (ніколи не беріть цю модель!), через 7 днів виявив у ньому брак, прийшов повернути, мені його люб'язно обміняли на такий самий, але і у ньому виявився той самий брак. Коли захотів повернути телефон в обмін на гроші, сказали.. Читать далее »

Покупал уже кучу телефонов , магазин Харьков Полтавский шлях 152 а , у Алексея ( наставник написано на бейджике )
Продавец 5++ , магазин чистый, приятный запах.
В общем сразу видно что какой человек , такой и магазин !!
Алексей спас.. Читать далее »

Купили планшет зарядку дали нерадную,сказали в комплектации нету,эта зарядка ничего не зарядила,на следующий день принесли обратно ,а денги вернули не все. по закону о защите прав потребителя имеем право вернуть в течении 14 дней.

Ремонтували розбити десплей через місяць перестав працювати. м. Хотин нерокомендую звертатись

Я поддержую, должна быть справидливость.Правельно..

В мережі магазинів Жжук який знаходиться в смт Недригайлів враження нагативне.Щоб купити телефон потрібно заплатити їм мінімум 800гр.зверху від суми телефону за установку програмного забезпечення яке можна самому знайти в плей маркеті.Просто розвод н.. Читать далее »

Телефону 4 месяца, отклеился тачскрин. Отдал в ремонт по - гарантии,через неделю телефон вернули с сервисного центра г. Одессы с отказом в ремонте по- гарантии, по тому, что изогнут корпус, хотя при приеме телефона корпус изогнут небыл,что потвержден.. Читать далее »

Приобретали смартфон для ребенка в сети маг. Жжук г. Марганец. Остались очень довольны обслуживанием Валерия, который все доступно объясняет, вежливо общается и даже зделал нам скидку при поклейке стекла. Клиентами данного магазина являемся давно и о.. Читать далее »

магазинчик расположен удачно - ТЦ Амстор, Бердянск - большая стоянка, бойкое место, милая продавщица Катя, которая чтоб запихнуть телефон за 6000 грн полтора часа реально подбирала недешевый, но классный чехол...одним словом, сделала девочка все, что.. Читать далее »

Купил телефон Prestigio P5 стоимость 2300 Оплатил картой Приватбанка по сервису оплата частями.Проверили телефон все работает хорошо.Пришёл домой посмотрел на чек из магазина а там аж на 700 гривен больше.В чеке написано за установку программ.Нихрен.. Читать далее »

Покупала дедушке телефон с супер фонариком и большими цифрами.Цена некого чуда 999грн.Значит решила оформить в оплату частями ( чтоб не так накладно было) .Дома досмотрела что чек у меня на 1298 грн и оплата частями тоже.Я в магазин ,а там мне сказал.. Читать далее »

Придбала 21 січня 2018 року телефон у м.Долинська, Кіровоградської обл. У салоні жжук. Поки провели налаштування та перенесли телефонну книгу, пройшов час. З самого початку телефон не здійснював вихідні дзвінки. Набираючи 050, чи 066, чи 097, після н.. Читать далее »

купила телефон в магазине жук глючит батарея не держит гарантия у них стоит денег когда в других магазинах бесплатно вобщем товар фуфло никому не советую этот магазин лохатрон.

Галина не моя !!!!Начнем із того .Я її не захищаю .До мене вона відносилась Хорошо усі два рази.
А якщо вона вам і на грубила знач така ви людина .Якщо ви по другому не розумієте .І ви мені не тикайте .Не дай Бог щоб така людина попалась мені н.. Читать далее »

Доброго дня. Хочу поскаржитись на працівника магазину Жжук, Галину. Магазин знаходиться в Київській обл., в м. Тараща. Дуже погане відношення до клієнтів, на елементарні запитання що до якості та характеристики телефонів - грубить. Більшість часу про.. Читать далее »

Поговорити ,я не проти .Але просто не состиковка як ви могли купувати щось якщо продавця немає на робочому місці ?Чи як він вам міг на грубити ?Ви ж самі пишите.Це просто смішно !!!!!)А я купував і буду купувати,а для таких як ви напишу у «книгу скар.. Читать далее »

Вельмишановна ?А чому ви вирішили що я жінка ,чи дівчина.Наскільки мені відомо Галина працює уже який рік поспіль.
Якщо ви вирішили виясняти відносини ,то краще зробити наживу .Це моя думка.

Доброго дня. Хочу поскаржитись на працівника магазину Жжук, Галину. Магазин знаходиться в Київській обл., в м. Тараща. Дуже погане відношення до клієнтів, на елементарні запитання що до якості та характеристики телефонів - грубить. Більшість часу пр.. Читать далее »

Тут" rel="nofollow" target="_blank">https://vk.com/wall-63392958_523878
Тут діалог вашого працівника и я дякую вам що продали мені телефон який порацював два місяць и по гарантій не зробили

Часто заходжу в магазин даної мережі. Найчастіше на вулицю Данилишина у Львів. Все задовільняє. Працюють хороші хлопці. Вміють порадити товар котрий потрібен клієнту. Робив у них вже не одну покупку - все супер.

Купила телефон в вашем отделении в приват -банке ул-щорса-4 великая-лепетихаСамсунг за 2699гр отдала карточку чтоб сняли деньги за телефон они сняли всего 514гр и сказали для вас это будет лучше будите выплачивать каждый месяц на карточке у меня было.. Читать далее »

Магазин з найвищими цінами ! Ще й + до того нав'язують зовсім не потрібні послуги ! Поцікавився безвідсотковою оплатою частинами від приват банку , якою вже не раз користувався в інших магазинах , то дівчина консультант нарахувала більше 1000 грн так.. Читать далее »

Магазин з найвищими цінами ! Ще й + до того нав'язують зовсім не потрібні послуги ! Поцікавився безвідсотковою оплатою частинами від приват банку , якою вже не раз користувався в інших магазинах , то дівчина консультант нарахувала більше 1000 грн так.. Читать далее »

Добрий день!
купили телефон у м.Шепетівка.
Де таке написано,що покупець зобов"язаний купувати у Вас налаштування на телефон. Ми могли б і самі налаштувати телефон, але.. ваш продавець нам не хотів продавати телефон без даної послуги,за як.. Читать далее »

Заходил в магазин жжук в городе Килия
Спасибо продавцу Викторие за хорошую консультацию, я очень доволен телефоном )) очень добрый и отзывчивый человек, буду заходить туда чаще!)

Добрый вечер! Мы постоянные клиенты магазина ЖЖУК г.Килия Одесская обл. По всем вопросам обращаемся к консультанту девушке Татьяне. Очень приятная . Терпеливы ко всем. Всегда попадаем на полный магазин. И иногда приходится ждать. Но это приятное о.. Читать далее »

Якщо я вчора купила товар у вашому магазині, можу я його повернути?

в магазине очень завышенные цены на услуги особенно на поклейку стекол , пленки. такая ситуация что, стекло наклеять 265 грн . когда не далеко магазин стекло с поклейкой 130 грн.

Телефон невідповідае електрона почта також написала лист для повернення коштів в повному обсягу відповеді не мае відео записі в мене е телефоні розмови також буду мабуть в судовому порядку оскаржувати. Я просто думала , що головний офіс мені зможе до.. Читать далее »

Доброго вечора! Сьогодні купувала телефон у магазині Жук у смт. Гусятин, що на Тернопільщинні...до мене підійшла Катя - так назвалася дівчинка консультант! Прекрасно проінформувала мене про телефон, порадила дійсно чудову модель, запропонувала його н.. Читать далее »

Ви коли відповідаете і пишите зателефонуйте на такийто номер, то це, що означае ви звоніть, а ми всерівно не піднімемо слухавку, я зрозуміла, що кліенти воших магазинів вам побарабану

Скажіть будь ласка ви тільки реаагуїте на на хороші відгуки ганьба буду звертатись туди де зможуть допомогти

Добрый вечер, хочу поблагодарить за обслуживание и обращение с клиентами продавца Татьяну, магазин Жжук в привате , Каланчак. Купил себе телефон и аксессуары к нему. Очень доволен тем, что мне порекомендовал продавец.

Мене звати Ольга , проблема в тому, що я здавала смартвон по гарантії в ремонт 3 рази, оказалось, що мій телефон прийшов в неробочому стані і вони без мого відому здали назад, а мені збрехали, що це немій вчора я його заберала і оказуеться, що це 4ре.. Читать далее »

Доброго дня!Придбала телефон в магазині м.Луцька по вул.Єршова,11.Телефон марки Samsung J7 neo, в телефона почались проблеми з модулем дисплея.Звернулась в торгову точку,щоб усунити недолік,але стикнулась з такою проблемою.Згідно Закону при сдачі тел.. Читать далее »

Сьогдні,18.01.2018 року на передодні Дня народження здійснилась моя давня мрія . Я придбала в магазині Жжук смт.Березнегувате телефон Samsung J7! Довго придивлялася у всіх точках мобільного звязку собі бажаний подарунок. Досвідчений продавець -консу.. Читать далее »

напишіть ваші правила обміну придбаного у вас телефону, або повернення коштіа

Купували телефон для донечки продавець сказав що все налаштує але це коштує 299 грн ми погодилися доньці він не сподобався прийшлось пів час вмовляти щоб поміняли на інший а потім ще в іншому магазині платити за налаштування

Хотів б дізнатись чи в мережі магазинів Жжук надаються кредити на техніку

я також придбала телефон 28.07.17 в магазині ЖЖук в м Новий Буг
за цей час вже два рази здавала на гарантійний ремонт. Другий раз у ремонті був більше 50днів сьогодні заталефонували що прийшов. Я ним від сили користувалась 1.5місяці. Я хочу взя.. Читать далее »

Як дізнатися коли телефон буде з ремонту(здала 7 грудня а сьогодні 15 січня вже)?

обслуговування сподобалось, гарно обслужила продавець Ірина. Дякую.

Добрий день! Звернувся за покупкою гаджета в магазин Жжук у м.Бердичеві по Чорновола і просто був шокований хамством консультантів, а про знання товару взагалі мовчу. Їм головне впарити доп.сервіси, а сам телефон навіть не знає як називається і де у .. Читать далее »

Остались очень приятные впечатления после покупки смартфона! Консультант Ярослав разложил все по полочкам, не пытался ничего навязать, был предельно вежлив и улыбчив! Смартфон покупали еще в декабре 2017, но покупка запомнилась! Планируем и дальше во.. Читать далее »

Сделал заявку на смартфон Huawei P8 Lite 2017 Blue 04.01.2018 в магазине Жжук г.Беляевка, Одесской обл. , пообещали доставку от 1 до 3-х дней. Через 3 дня сказали, что телефон в пути, еще через 2 дня - все еще в пути!!!!!!!!! 10 января сказали, будт.. Читать далее »

Обратилась за покупкой телефона Meizu M5c к магазину Жжук в Одесской обл. пгт Фрунзовка, и просто была поражена хамством от продавца. Продавец Ирина не захотела не захотела продать мне телефон только из-за того, что я не захотела покупать к нему стек.. Читать далее »

Звернулась за покупкою телефона до магазину у м.Бердичів по вул.Чорновола9, і просто була вражена хамським обслуговуванням.Продавець(Марина) взагалі не знає товар який продає,не орієнтується в моделях телефонів, не знає параметрів, але коли я сама .. Читать далее »

Незрозумілий обов'язковий платіж 450 грн за якісь настройки при покупці телефон. На запитання до продавця чому цей платіж обов'язковий, хамовито відправляють купувати девайс в інше місце

Недавно покупал в пгт.Березнеговатое Николаевской области телефон Xiaomi Redmi 5A ,обслуживала молодая,милая девушка.Очень доступно и понятно все обьяснила.Показала все функции данной модели Очень доволен покупкой ! Всем рекомендую новый магазин Жж.. Читать далее »

Купив телефон,17.12.17.Prestigio PSP3423 Duo Wize R3.Через 3 дня почав тремтіти екран та фонить при розмовах.Звернувся 25.12.17 в магазин до продавця Дмитренко Ю.В.Він запропонував перезагрузити андроїд,сказав що це може допомогти,але при дзвінках ві.. Читать далее »

Рік тому купувала у вас тел . сподобалось все і персонал і обслуговування , декілька днів тому вирішили придбати мамі тел . завітали в магазин у м.Радивилів . Вибачте але мало того що магазин став брудним і в прямому сенсі слова смердючим!!! Так ще й.. Читать далее »

Нещодавно купувала мобільний телефон в відділенні магазину в смт. Березнегувате. Телефоном задоволена, все працює добре. Також дякую дівчині, яка обслуговувала, все докладно і зрозуміло пояснила, направила на правильний вибір.
Гарних про.. Читать далее »

Я жителька смт.Березнегувате Миколаївської області,дуже вдячна ,що в нашому селищі відкрився новий магазин мобільного зв"язку.Я часто його відвідую.Продавці суперові ! Дівчинка Тетяна вічлива і доброзичлива завжди розкаже про нові поповнення магазин.. Читать далее »


Мой отзыв



© Отзыв.net