Отзыв.net

Регистрация

Boss Auto Ukraine


рейтинг: 5, отзывов: 69
16 час. назад

Давно хотів, але намагався якомога більше уникнути проблем, тому прийняв рішення звернутися за допомогою до офіційних підбирачів. Цю фірму я знайшов випадково в інтернеті, чому зупинився на ній? Сподобалися умови співпраці. Результат чудовий, машина.. Читать далее »

Позавчера в 16:26

Дуже довго шукали автомобілі і все ж знайшли мій. Заявлена ціна і прорахунок вартості зійшовся з вартістю по факту, майже все один в один, навіть здивувався трохи, бо такої точності не очікував. Знайомі здивовані таким станом автомобіля, кажуть, що п.. Читать далее »

Позавчера в 15:21

Здрасте!Невероятно благодарен за автомобиль, так как здесь бы точно не получил в такой комплектации. Все прошло успешно. Процесс чистый, без каких-либо неоговоренных нюансов и непонятных сумм. Машиной очень доволен, все, кто смотрел, удивлены сост.. Читать далее »

4.07.2020

Доволен всем. Спасибо. Купил то, что было в наличии на площадке. Очень хороший выбор, считаю что нет смысла заказывать и переживать. Проблем не было вообще! Всем советую! Выгодно. Удобно. Быстро и безопасно!

2.07.2020

Привіт! Замовляв давненько вже через дану компанію-дилера автомобіль Nissan Rogue, вийшло по сумі 12700 $. Спасибі усьому офісу! Все чудово, прозоро, хороші хлопці, розумні. Також приємні ціни на послуги. Окрема подяка менеджеру Максу за море терпі.. Читать далее »

30.06.2020

То, что на американских аукционах можно выгодно купить машину, я знал давно. Решил рискнуть и присмотрел несколько моделей сам. Среди фаворитов, конечно же BMW, Mercedes. По своих каналах все о BOSS узнали, за тем на месте просчитали расходы по доста.. Читать далее »

28.06.2020

Грамотно оценивают все варианты и повреждения. По деньгам все что расписали после выигранной машины все так и было, без дополнительных непонятных платежей. Подбирают как для себя. Я очень доволен что обратился именно в эту компанию. Рекомендую данн.. Читать далее »

27.06.2020

Мы невероятно довольны электромобилем Nissan Leaf, который мы приобретали через данного дилера автомобилей. Были учтены все наши требования к автомобилю, это очень приятно. Мы получали полный отчёт по состоянию сделки и передвижению авто, постоянно п.. Читать далее »

25.06.2020

долгое время следил за фирмой и наконец решился заказать авто. Написал им, со мной связался менеджер и мы подобрали мне авто по моему бюджету. Купил Ford Fusion 2016 года с минимальными повреждениями. Хочу сказать огромное спасибо менеджеру Виктору! .. Читать далее »

21.06.2020

Всем День добрый! Очень рад, что познакомился с такой организацией, как "BоssAuto". Огромное спасибо работникам за серьезный подход, за то, что очень тщательно выбирали автомобиль, обращали внимание на всю сервисную историю каждого автомобиля, которы.. Читать далее »

17.06.2020

Забрал Ford ESCAPE 2013 года! Получилась машинка с растаможкой около 9 000$. Я очень доволен! Доставили за 2 месяца, как и обещали. Это отлично. Рад, что из графика не выбились. Работал с умным менеджером, человек толковый. Подбор сделали быстро, жда.. Читать далее »

14.06.2020

Думав все, капець повний! Страшенно переживав, бо стартанув жорсткий карантин. Все пропали мої гроші, машини, накрилось мідним тазом. Думав, що застряг на місяці. Коточ підфартило! Бог почув мене! )) Були затримки на кордонах, з документами довше, ну.. Читать далее »

11.06.2020

Доброго ранку та гарного дня усім! Машина від Босс Авто в дуже хорошому стані, мала б швидко пройти все потрібне на СТО, бо купували таку, щоб по мінімуму робіт. Але й тут у ремонтні терміни не вклали, на жаль. Уявляю що було б, якби побита вздовж і .. Читать далее »

9.06.2020

Честно, не ожидал такой скорости в работе, но как показала практика, такое возможно. Оформили заявку, договор, машину, которая понравилась проверили по базе и с первого раза выиграли. Играл менеджер ночью. Удобно что без каких-либо проблем за тебя вс.. Читать далее »

9.06.2020

Привіт усім!!! Знайшов компанію в інтернеті, навіть можна сказати в сліпу. Почав ширше копати, відгуків знайшов багато, вирішив ризикнути. Результат радує ду-у-уже! Декілька днів назад забрав авто. Що здивувало - вартість ремонту. Зовсім не дорого. Я.. Читать далее »

3.06.2020

Hello! ) Машина в отличном состоянии, благодаря тому, что она привезена именно из Штатов. В Европе таких точно нет, даже если цена выше. Тут мне Ниссан обошелся на 100$ больше, когда ремонт делали, чем предполагалось. По растаможке хорошо, перевозка .. Читать далее »

3.06.2020

Скористався послугами Boss Auto, взяв Q7 колір чорний, з Америки. Очікування реально мозок виносять, але воно того варте. Розмитнення по ціні дешевше за європейця. Хвилювання виникають під час передачі грошей, оскільки викуп йде за кошки покупця. Под.. Читать далее »

29.05.2020

Доброго дня, друзі! Хочу залишити відгук про автомобільного дилера. Об'їздив по Києву десяток компаній, в результаті опинився у Львові на офісі у Босс Авто. Шукав синові автомобіль, бо вже соромно за нього. Їздить на старому бмв, що розвалюється. Спо.. Читать далее »

27.05.2020

Здравствуйте всем! Специально искала юридическое лицо, чтобы иметь больше гарантий того, что машина будет подобрана грамотно и покупка/доставка будет в полном порядке. Нашла BossА по рекомендациям и рада, что заключила договор. Очень полюбила своег.. Читать далее »

27.05.2020

Дякую за допомогу в придбанні, транспортуванні та постановці на облік мого шик-автомобіля. Всьо чотєнько, і по грошах вийшло добре. Мені дуже подобається мій Фолькс Ваген СС, дуже красива машина, приємно водити та ловити погляди оточуючих)))

27.05.2020

"Boss Auto Ukraine" – это единственный представитель в стране литовской компании Baltic Auto Shipping. Это реально впечатлило. Я многое изучал и консультировался, пока попал к ним в офис по поводу покупки авто. Сказали, что доставят авто из Америки.. Читать далее »

17.05.2020

С компанией Boss Auto начал сотрудничать после того, как увидел отличный автомобиль у своего друга и он поделился своим положительным опытом работы с данной компанией ,ведь цена вышла более чем выгодная. Ребята знают свое дело, помогли определиться с.. Читать далее »

17.05.2020

Cервісом компанії та машиною залишився шалено задоволений! Машину знайшли швидко, як раз майже таку, як я і хотів. Так, доставку довелося трохи почекати, але це було того варте. Повірте, справді варте! Окреме спасибі моєму менеджеру та помічникам,.. Читать далее »

12.05.2020

Переконався особисто. що скупий платить двічі! Не жалійте грошей на офіційного дилера та глибоку детальну експертну перевірку авто перед покупкою, особливо якщо ви вибрали машину не нову, а з аукціону вдарену! Я звернувся дуже вчасно до цього дилера .. Читать далее »

8.05.2020

Така вже гарна... очей не відвести! Тішуся, як дитина новій іграшці) Hyundai i30 купили зразу, не замовляючи наперед. Дуже сподобалася, малолітражка, економна (дуже тішить розхід бензину), виглядає як новенька. Зручна в керуванні, місця достатньо, і .. Читать далее »

6.05.2020

З поставленим завданням впоралися добре, при моїй присутності загнали на сервіс, все перевірили і надали висновки + рекомендації по ремонту. Не знаю як працюють інші фірми (краще або гірше) але головне я залишився задоволений результатом, з чудовим а.. Читать далее »

6.05.2020

Машинка просто красунька! Я настільки приємно вражена подарунком чоловіка, но навіть слів не можу підібрати. Я звичайно нічого не знала, все сам зробив мій Сашко, але це не вплинуло на результат. Я просто в захваті! Дякую Боссу за мого жучка, дуже кл.. Читать далее »

4.05.2020

Недавно воспользовался услугой BOSS AUTO, авто еще в Канаде пока, но отзыв пишу о подборе и компетентности персонала. По приезду машины еще и о состоянии и результате ремонта расскажу. Возник вопрос на Пасху, который не давал мне расслабиться и держа.. Читать далее »

2.05.2020

Нет времени самому заниматься, да и опыта нет в аналогичном деле. Взял под ключ по рекомендации. Пока они занимаются, я работаю. Никто никому не мешает заниматься своим делом. Очень удобно. Заплатил - привезли, сделали, сел поехал. Чем не отлично?!.. Читать далее »

30.04.2020

тест

29.04.2020

Заказывали автомобиль в этой компании впервые и НЕ переживали! Почему? Все просто: наши близкие знакомые покупали через Boss Auto себе ниссана и все просто замечательно сложилось. Вот и мы тоже захотели нафаршированный автомобиль под самое нехочу, к.. Читать далее »

29.04.2020

Щиро радий, що саме у Босс Авто купував авто. Хлопці справді дуже якісно роблять свою роботу. Звіти було надано детальні, все офіційно, присутня фотофіксація навіть незначних деталей. Вартість більше ніж влаштувала. Вистачило грошей на все, нічого .. Читать далее »

28.04.2020

Сказати, що я в захваті - це не сказати нічого! Шкіряний салон, шкіряні вставки, подушки цілі, салон цілий, колір, ввесь дизайн....аааа)) кричу від радості!!! Мабуть, не вистачає тільки медернізованої торпеди. Простувата якась (( підігрів, безключови.. Читать далее »

28.04.2020

Мій автомобіль доставлений з Америки - Nissan Rogue SL 2.5 2018 року. Пробіг був малий (19 433 милі), це для мене важливо. Ставка на аукціоні - 9800, що також нічогенько. Усього з доставкою, з послугами, з ремонтом (побавилися з деталями) мені стала .. Читать далее »

26.04.2020

Привіт! Також розповім про свою машину коротко та поділюсь роботою дилера. І так, давно про пристойний автомобіль мріяв, але наш ринок мене не влаштовував (ціни добре укомплектованого авто ого які). Почав шукати американця ми може з Канади, було не т.. Читать далее »

24.04.2020

Все просто чудово! Дуже все легко йшло, прям, як по маслу, ад дивувало. Допомогали працівники у всьому повністю. Постійний контакт в будь-який час. Все, що цікавило, по чому питання виникали разказували та показували на практиці інших. Є мінус жирн.. Читать далее »

24.04.2020

Логистика удивила! Прогнозировалось на 2 неделе позже, чем приехал автомобиль. Это очень к стати, так как успели все сделать до карантина. Конечно, вроде фирма работает и в период, точно не знаю, но все равно мне повезло, считаю что даже очень. Подсч.. Читать далее »

14.04.2020

Добрий день! Маю коротко що сказати про Босс Авто: 1) Окрема вдячність що на аукціоні купили автомобіль дешевше - це понад важливо! За 4450$ , хоч бюджет був біля 5000$. 2) Вдячний компанії за професійну роботу. Все чітко, як за годинниковою стрілк.. Читать далее »

10.04.2020

Пригнали добру модель, тойота з малим пробігом, усього 71 000. Величезним плюсом вважаю пригін авто на своїх колесах, що є певною гарантією. Окреме спасибі за турботу, консультацію і якісну роботу Андрію. Всім рекомендую, хто хоче зекономити гроші! Ф.. Читать далее »

10.04.2020

Привет, хотелось бы выразить большую благодарность Максу за добропорядочный подход и профессионализм при покупке моего автомобиля. На всех этапах приобретения ниссана - от выбора до самой доставки и растамаживания, а потом еще ремонта, контролировал .. Читать далее »

6.04.2020

Великолепный автомобиль D класса, который на практике показывает себя с лучшей стороны! Passat 18 года на бензине, пробег 61 000. Сначала на другие засматривался, но потом так и решился на эту. Ни единого дня не пожалел о своем выборе! Приобрели на с.. Читать далее »

6.04.2020

Автомобиль - Ляля!!! Очень красивая! Красная, как и хотела)) Покупал муж, всем занимался он. Все, в чем поучавствовала я - это всего лишь выбор по картинке) Показывал, а я говорила да или нет. Конечно, муж давал много советов, что есть красиво но н.. Читать далее »

3.04.2020

Дуже задоволений співпрацею з Босс Ауто. Найвищий рівень професіоналізму! Показали себе, як стовідсоткові профі! Особлива подяка агенту Андрію. Із задоволенням буду звертатися в подальшому, якщо виникне думка купити чи продати автомобіль. Привезли,.. Читать далее »

29.03.2020

Це є гарна компанія. Мені знайшли машину, відповідно до вимог і побажань. Звичайно, все ідеально бути не може, але я залишився задоволеним. Авто приїхало в майже обіцяні терміни, за 2 місяці. Допомогли з оформленнямта відремонтували. Все перевірили, .. Читать далее »

27.03.2020

Мне вообще повезло! Брал битую, чтобы дешевле по деньгам вышло. За 2 месяца приплыла, еще немного времени на оформление, доставку до места ремонта и сам ремонт. У меня был заранее подготовленный план действий: покупаю, если не мое - продаю. Так и б.. Читать далее »

27.03.2020

Вдруге переконуюсь, що Босс - гарний дилер! Першу ауді брав ще рік тому, трохи поїздив, а далі батько забрав собі. Сів за кермо, послухав що, як, сподобалось авто і ось так сталося. В січні мені вже доставили мою нову, яку чекав 2,5 місяці + на рем.. Читать далее »

27.03.2020

Очень выгодный сайт, особенно в данное время, когда все закрыто в городе и не где купить аксессуары. У мены малый машинкой полицейской по диване ездил, там телефон лежал. Наехал колесом, стекло треснуло. Купить в городе - не возможно! Заказала на "Ст.. Читать далее »

24.03.2020

Привет всем! Рекомендую этих ребят. У них хорошие цены на услуги. Понравилось, что подходят к покупке автомобиля весьма серьёзно. Мне понравилась их работа. Подобрали мне отличную машину и купили по немного ниже цене. Мне моя Ауди обошлась в девяточк.. Читать далее »

20.03.2020

Полгода назад заказал у этого дилера автомобиль - жука для жены. Давно боролись за машину, никак поделить не могли: то ей надо, то мне, и так были вечные конфликты. Выдали мне заказанного жука достаточно быстро, примерно за два месяца, без учета пои.. Читать далее »

Якщо брати до уваги різницю в ціні, ПОЛЮБАСУ фафорит це америкоси. У таких комплектаціях, з малим пробігом і взагалі в цілому, навіть якщо Європа, мовчу про Україну, дуже добре. Коли збирав гроші на авто вже знав, що це буде Америка, Канада. Грошей н.. Читать далее »

Чероки с пробегом почти 83 тыс., хорошо укомплектован, мне все нравится. Что могу сказать? Водить одно удовольствие. Что по купле-ремонте: купить за заранее оговоренный бюджет не удалось. Пришлось пересмотреть расходы, так как состояние этой машины .. Читать далее »

У мене пошкодженим було праве крило, причому дуже серйозно і ще бампер тріснутий. Таке показували на фото. Коли прибула в Україну так і було, бита як прогнозувалося але ще фата лопнута. На фото не було видно аж таких деталей, а по факту є. На СТО зам.. Читать далее »

Привет. Честно говоря даже не надеялся купить настолько хороший автомобиль. Слышал многое, но делил рассказы на 2. Моя психология так устроена, что пока сам лично не увижу на свои же глаза - не поверю. Мой VW CC отлично выглядит. Было несколько ударо.. Читать далее »

Было приятно поработать с фирмой. Это первая сделка с ними. Есть с чем, с кем сравнить, так что ставлю 5. Безусловно, есть некоторые недочеты, но мне это показалось мелочами, сравнительно с предыдущим дилером. Дешевле на 2000$ моя машина из Сша, чем .. Читать далее »

Гарна компанія, якщо брати в кінцевому результаті, і вправні менеджери, як виявилось згодом. Може таки не кожен, але мені з моїм пощастило в певній мірі. Автомобіль підібрали хороший, а що дуже важливо - в бюджет майже вклалися. Ось за це подяка. У .. Читать далее »

Не звик довго їздити на одному й тому ж авто. Купую, чищу, трохи їжду та відразу ставлю на продаж. У “босса” замовив Volkswagen Jetta з 2014 року, привезли, полагодили, поїздив 2 місяці і виклав на продаж. Наразі люди телефонують, цікавляться, бо ж п.. Читать далее »

Оказывается, в данном салоне есть услуга продажи. Помогают продать авто. Мне нужно было продать старую машину, но как-то долго не было покупателей. Не, ну как старую, не старую, с 2017 года, но сами понимаете, не каждый готов теслу в два счета забрат.. Читать далее »

Всем доброго времени суток Ремонт быстро, даже не поняла как. За пару дней сделали. В этом плане молодцы, но и есть но. Поиском фактически сами занимались, поскольку долго время тянулось. То одно, то другое... причина, типа людей много. Ну и самим д.. Читать далее »

Так от,що далі. Три тижні проводився ремонт авто і як і заведено в босс авто інформації з їх сторони про перебіг цього процесу мені не надавалось. Знову ж по моїх наполегливих дзвінках нарешті нібито ремонт завершений і авто поїхало на сертифікацію і.. Читать далее »

Дорого дня всім. Навесні цього року замовив авто у босс авто.Все відбувалось швидко так як власне авто з незначними пошкодженнями і аукціон за 2 дні,тому трохи обдумавши погодився. Поріг торгів обговорений до 6500 у.о.,віддав завдаток і чекав дня тор.. Читать далее »

Доставка тільки здається що так довго, але це все дуже швидко проходить, коли маєш достатньо інфи, щоб бути спокійним. При тому , що ти завжди знаєш що там з машиною відбувається і що вона на контролі. Мені наприклад десь двічі на тиждень фотки скида.. Читать далее »

Привіт, я замовляв машину в компанії Бос авто. Можу сказати для майбутніх потенційних клієнтів це те, що Ви зробите правильний вибір якщо прийдете сюди. З Вами, як і зі мною будуть працювати кваліфіковані співробітники, компетентні в такому роді діял.. Читать далее »

Буду коротко, аби не втомлювати нікого зайвими розмовами: - щодо вигоди - так, дешевше. Мені на 4000 пощастило віддати менше. - розмитнення з Америки коштує менше ніж з Європи - це + великий - дилер проконтролював весь процес купівлі та прибуття в Ук.. Читать далее »

Купив з майданчику Ford. Приїхав з аукціону в США. Великий, зручний кроссовер, в хорошому стані, не дуже побитий, як фото свідчить. Влазить все, і пакети з продуктами і сім’я у повному складі))). Для великої компанії десь виїхати - саме те, шо треба... Читать далее »

Видно невооружённым глазом по манере написания отзывов и восхваления себя между строк,что отзывы пишут сами сотрудники боссавто или проплаченные блогеры. Странно -почему нет отзывов от реальных покупателей??Видимо у этой "компании"нет хороших и проз.. Читать далее »

Выиграли лот еще дешевле, чем предполагалось Нашли в пределах недели пару вариантов неплохих. Как по мне, так это лучшая компания с совершенно адекватным сервисом + отличной ценой и профэкспертами. Ремонт качественный, рад что у них заказал услугу .. Читать далее »

Ділюся своїми враженнями про компанію B.A. Від себе особисто рекомендую. 1)Підібрали просто відмінний автомобіль Тойота Королла. 2)Врахували всі мої забаганки. Допомогли на всіх етапах, що дуже заощадило мені час. Роботу виконали добре, претензій н.. Читать далее »

Вітаю! Після певного часу експлуатації Форда, вже можу залишити коментар. З упевненістю маю право сказати, що хлопці дійсно підібрали отлічнєнький автомобіль. За 6 тижнів з усіх “не побитих” і “не пофарбованих” моделей пригнали те що треба. Хто має .. Читать далее »

Привіт! Звернулася до фірми з великою надією - допомогою в покупці своєї першої машинки Жучка. Дуже хотіла Nissan Juke. і відкладала, як тільки могла, аби купити. Був певний бюджет - з таким й прийшла, сказала, що більше не маю грошей, так що розрах.. Читать далее »


Мой отзыв



© Отзыв.net